logo-orthodents
071-516 16 08
Minder spoed? Stuur een bericht
Op zoek naar een tandarts? DeltaDents

De ervaring heeft geleerd dat wij onze zorgkwaliteit uitsluitend kunnen waarborgen als er sprake is van goede communicatie en onderling vertrouwen. In de praktijk wordt Nederlands en Engels gesproken. Wij nemen u graag als patiënt in onze praktijk op als u bereid bent aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • U wordt geacht zich in het Nederlands of Engels uit te kunnen drukken, of iemand mee te nemen die voor u kan vertalen.
  • Via Infomedics ontvangt u en/of – indien u verzekerd bent – uw verzekering van ons de gespecificeerde rekening volgens de landelijke UPT-codes. (Deze codes kunt u hier downloaden als PDF.) De factuur kunt u vervolgens zelf indienen bij uw verzekeraar. Wij adviseren u van te voren uw tandartsenpolis er op na te slaan om te zien wat u vergoed krijgt.
  • Afspraken die door u verzet of geannuleerd worden, dienen 48 uur van tevoren telefonisch doorgegeven te worden. Het niet tijdig annuleren van afspraken heeft tot gevolg dat wij u een bedrag van €15,- per geplande behandelunit (1 unit = 10 min) voor de gereserveerde kamer/stoel en personeelskosten in rekening kunnen brengen (deze zijn niet te declareren bij de verzekeraar).
support