logo-orthodents
071-516 16 08
Minder spoed? Stuur een bericht
Op zoek naar een tandarts? DeltaDents

Om onze bestaande patiënten de beste tandheelkundige zorg te kunnen blijven verlenen, kunnen wij een beperkt aantal nieuwe patiënten per maand welkom heten. Wij hopen op uw begrip.

Wanneer u besluit patiënt te worden bij OrthoDents, vragen wij u en eventuele andere familieleden, zich online aan te melden. Nadat u zich heeft ingeschreven zal u door ons benaderd worden voor het plannen van een ortho intake afspraak. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u door uw DeltaDents-tandarts geadviseerd bent om een intake afspraak in te plannen bij de tandarts voor orthodontie, dan zal de assistente u helpen met het inplannen van de afspraak aan de balie.

Het doel van de intake afspraak is het begin van een vertrouwensband tussen u en uw tandarts voor orthodontie. De tandarts voor orthodontie zal vragen naar uw wensen en uw eigen indruk van uw gebit.
Daarnaast vragen wij u een gezondheidsvragenlijst in te vullen. U zal deze afspraak informatie krijgen en natuurlijk is er tijd en ruimte om vragen te stellen.

Indien gekozen wordt voor het starten van een beugeltraject zal een tweede afspraak gepland worden (het ‘ortho onderzoek’) waar tijdens lichtfoto’s, modellen en een OPT en een RSP (grote overzichtsfoto’s uit verschillende hoeken) gemaakt worden waarop alle tanden, wortels, de kaak en een deel van de schedel te zien zijn, welke u met de orthodontist zal doornemen.

Op grond van alle verzamelde gegevens stelt de tandarts voor orthodontie een behandelplan op. Ze zal dit plan tijdens de derde afspraak met u bespreken. Dan zal ook een kostenbegroting worden meegegeven of worden toegestuurd.

support